zocha 9

הקינוח המנצח!

קרואסון אוראו

מאת: ענת מחלוף

המצרכים:

ל-16 יחידות קטנות (כמו בתמונה)
250 גר׳ קמח לחם
120 גר׳ מים קרים
15 גר׳ שמרים טריים
5.5 גר׳ מלח
50 גר׳ חמאה

לקיפולים
130 גר׳ חמאה מרודדת למלבן
8 עוגיות אוראו טחונות לפירורים דקים דקים

אופן הכנה:

בתוך מיקסר עם וו לישה מכניסים את כל מרכיבי הבצק מתחילים ביבשים ומוסיפים נוזלים.
משטחים את הבצק למלבן , עוטפים ומצננים שעה.
מתחילים קיפולים:
פותחים את הבצק למלבן כאשר החמאה בדיוק חצי מגודלו
על הבצק המרודד משטחים את פירורי עוגיות האוראו ומהדקים היטב לבצק,
מניחים מעל את החמאה באמצע וסוגרים עליה את הבצק ( כמו ספר)- יוצרים מלבן
מקמחים מעט משטח עבודה
ומרדדים לאורך 50 ס״מ
מקפלים ל 4
סוגרים קצוות ומרדדים שוב.
מקפלים ל3 ושוב מרדדים למלבן באורך 50 ס״מ
מניחים לקירור שעה וחצי במקרר
מוציאים מרדדים למלבן באורך 60 ס״מ ומחלקים למשולשים דקים. מגלגלים לקרואסונים.
מניחים להתפחה כ 40 דק
מורחים בביצה טרופה (או בחלמון בלבד) ואופים בחום 180 מעלות תכנית טורבו, כרבע שעה / עד שמזהיב.
מצננים ואוכלים.. בתיאבון!

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: