הקינוח המנצח!

אוראלידה

מאת: הדסה ברוכים

המצרכים:

לקוקיז:
שרוול אוראו
ביצה
2/3 כפות שמנת מתוקה
חופן שבבי פיסטוק/אגוזים
שבבי שוקולד לבן

לגלידה:
מיכל שמנת מתוקה
הקרם הלבן של העוגיה
שקית פודינג וניל עוגיות

אופן הכנה:

אופן הכנה הקוקיז:
מפרידים את הקרם מהעוגיה ומניחים בצד.
טוחנים את העוגיות ומוסיפים ביצה ושמנת עד לקבלת בצק רך מאוד.
מעבירים לקירור לשעה לפחות עד להתייצבות.

אופן הכנה הגלידה:
ממיסים את הקרם עם מעט שמנת.
מקציפים את שאר השמנת עם הפודינג עד למרקם יוגורט.
מעבירים לתבנית גדולה ומקפיאים לילה.
לממהרים ניתן להקציף את השמנת למרקם יציב ולזלף ישר על העוגיה.

הרכבה:
מוציאים את הבצק מהקירור
מקדררים לכדורים גדולים
מכניסים לתנור 170 מעלות
עליון תחתון ל 7/8 דקות.
נוציא מהתנור ונקרוץ עם קורצן
עגול חצי ס"מ פחות מגודל העוגיה
אחרי שהגלידה קפואה נקרוץ גם ממנה עיגולים ונחבר לסנדביץ
(אני קרצתי גם עיגול קטן באמצע ודחפתי מיני אוראו, מושלם!)
משאריות הגלידה נרכיב לנו קינוחי כוסות מתוקים...

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: