מדליקים תנור על 160 מעלות חום עליון תחתון
מערבבים את חומרי הקרמבל עד לבצק אחיד
משטחים על נייר אפייה ומעל עוד נייר אפייה מרדדים דק דק ומכניסים להקפאה
בינתיים מכינים את הפחזניות
שמים בסיר את החלב מים סוכר חמאה ומביאים לרתיחה
כשמבעבע מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד, שמים בצד לקירור
לאחר מכן מעבירים למיקסר מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד
מעבירים לשקית זילוף ןמזלפים עיגולי פחזניות
מוציאים את הקרמבל מהמקפיא וקורצים עיגולים בגודל של הפחזניה
מניחים מעל כל פחזניה עיגול קרמבל ומכניסים לאפייה ל 30 דקות אין לפתוח את דלת התנור באמצע האפייה
לאחר האפייה מניחים לפחזניות להתקרר
בינתיים מכינים את הקרם למילוי
מקציפים את השמנת מתוקה יחד עם הגבינת שמנת, הפודינג, והסוכר וניל לקצפת יציבה
ואז מוסיפים את העוגיות אוראו שטחנו
מערבבים ומעבירים לשקית זילוף
עושים חור בתחתית של כל פחזניה וממלאים
אפשרי לזלף מעל לקישוט עם קצפת לבנה ולקשט בעוד עוגיה חצויה