תבנית בקוטר 24
לבסיס
250 גרם עוגיות אוראו ללא הקרם
100 גרם חמאה מומסת
טוחנים את העוגיות במעבד מזון
מוסיפים את החמאה ומערבבים למרקם של חול רטוב
מהדקים את העוגיות למשטח התבנית שריפדנו בנייר אפייה אפשר לעלות עם העוגיות לצדדים
לקרם מסקרפונה
500 מ״ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
100 גרם אבקת סוכר
והקרם עוגיות אוראו שנשאר מהבסיס העוגיות
להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת מעט יציבה .
להוסיף את הפודינג וניל ואבקת סוכר ולהקציף עד לקצפת עמידה
בסוף להוסיף את הגבינת מסקרפונה והקרם עוגיות אוראו להקציף כמה שניות עד שהקרם מתאחד .
חצי מכמות הקרם מסקרפונה יוצקים על הבסיס העוגיות
ומעל שכבת בישקוטים
כוס אספרסו או קפה מגורען מומס במים רותחים
טובלים את הבישקוטים בקפה
ומניחים על קרם המסקרפונה
מעל הבישקוטים יוצקים את שאר הקרם מסקרפונה
ומכניסים למקפיא להתייצב שעתיים
לקרם שמנת
שמנת מתוקה 250 מ״ל
כף פודינג וניל
כף אבקת סוכר
להקציף למרקם יציב ועדין
ליצוק את הקרם שמנת על העוגה הקפואה
ולפזר קקאו מעל הקרם .