נחמם את התנור על 180 מעלות חום עליון תחתון
הכנת הרולדה:
להפריד את הביצים
להקציף את החלבון ולהוסיף בהדרגה את הסוכר
כשנוצר קצף תפוח מנמיכים מהירות ומוסיפים את החלמונים
כשנטמע, מוסיפים שמן, מיץ לימון ותמצית וניל
כשנטמע מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומכבים.
על תבנית תנור מניחים נייר אפיה, עליו משטיחים את העיסה של הרולדה בצורה ישרה
מכניסים לתנור לאפיה של 15 דק לצבע זהוב ויפה
מוציאים מהתנור נחליק את הורדה עם נייר אפיה על השיש לצינון
ובנתיים נכין את הקרם...
הכנת הקרם:
במיקסר להקציף שמנת מתוקה חלב ופודינג לקרם יציב
ננמיך מהירות (אפשר גם ביד) ונוסיף חלב מרוכב וגבינה לקרם מאוחד ויציב...
נפריד את הרולדה מנייר האפייה (חשוב לבדוק שהשיש יבש)
נמרח את הקרם על הרולדה ונשאיר קצת קרם לקישוט הרולדה
על הקרם נפזר עוגיות אוראו מרוסקות ונגלגל לרולדה
הכנת הציפוי:
נכין גנאש מהשוקולד הלבן והשמנת מתוקה
כשמוכן נוסיף את העוגיות המרוסקות לגנאש ונמרח על הרולדה
עם הקרם שהשארנו נעשה נשיקות של קרם על העוגה
ונניח עוגיות שלמות של אוראו לקישוט...