zocha 7

הקינוח המנצח!

רולדה אוראו

מאת: בתאל זכאין

המצרכים:

לרולדה:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כפות מיץ לימון
2 כפות תמצית וניל
3/4 כוס קמח
כפית אבקת אפיה

לקרם:
300 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג וניל
100 גר גבינה לבנה
100 גר חלב מרוכז
עוגיות אוראו מרוסקות

לציפוי:
150 גר שוקולד לבן
75 גר שמנת מתוקה
עוגיות אוראו מרוסקות
עוגיות אוראו שלמות

אופן הכנה:

נחמם את התנור על 180 מעלות חום עליון תחתון

הכנת הרולדה:
להפריד את הביצים
להקציף את החלבון ולהוסיף בהדרגה את הסוכר
כשנוצר קצף תפוח מנמיכים מהירות ומוסיפים את החלמונים
כשנטמע, מוסיפים שמן, מיץ לימון ותמצית וניל
כשנטמע מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומכבים.
על תבנית תנור מניחים נייר אפיה, עליו משטיחים את העיסה של הרולדה בצורה ישרה
מכניסים לתנור לאפיה של 15 דק לצבע זהוב ויפה
מוציאים מהתנור נחליק את הורדה עם נייר אפיה על השיש לצינון
ובנתיים נכין את הקרם...

הכנת הקרם:
במיקסר להקציף שמנת מתוקה חלב ופודינג לקרם יציב
ננמיך מהירות (אפשר גם ביד) ונוסיף חלב מרוכב וגבינה לקרם מאוחד ויציב...
נפריד את הרולדה מנייר האפייה (חשוב לבדוק שהשיש יבש)
נמרח את הקרם על הרולדה ונשאיר קצת קרם לקישוט הרולדה
על הקרם נפזר עוגיות אוראו מרוסקות ונגלגל לרולדה

הכנת הציפוי:
נכין גנאש מהשוקולד הלבן והשמנת מתוקה
כשמוכן נוסיף את העוגיות המרוסקות לגנאש ונמרח על הרולדה
עם הקרם שהשארנו נעשה נשיקות של קרם על העוגה
ונניח עוגיות שלמות של אוראו לקישוט...

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: