zocha 6

הקינוח המנצח!

עוגת מוס בנטו אוראו

מאת: אסתי גבעוני

המצרכים:

לבסיס:
5 עוגיות אוראו בלי המילוי

למוס:
20 גרם חמאה
250 מל שמנת
100 גרם שוקולד לבן
10 עוגיות אוראו
2 גרם ג'לטין
10 גרם מים

לגנאש:
50 גרם שוקולד
50 גרם שמנת

אופן הכנה:

בסיס:
טוחנים את העוגיות לפירורים קטנים,
ממיסים את החמאה ומערבבים.
משטחים ברינג בקוטר שרוצים ומקפיאים ל10 דקות.

מוס:
מערבבים יחד את הג'לטין והמים ומניחים בצד עד שנהיה גוש,
בינתיים מקציפים קצפת למרקם יוגרוט, וממיסים את השוקולד הלבן.
יוצקים את השוקולד הלבן כשהוא חם על הג'לטין כדי להמיס אותו ומערבבים ביחד.
מקפלים בעדינות את הקצפת עם השוקולד עד שנוצרת תערובת אחידה.
קוצצים את העוגיות לחתיכות קטנות ומערבבים בעדינות עם המוס.
מוציאים את הבסיס שהספיק להתייצב מעט מהמקפיא ושופכים את המוס על התערובת.
מחזירים למקפיא עד להתייצבות מוחלטת.

גנאש:
ממיסים יחד את השוקולד והשמנת ושופכים בעדינות על העוגה.

ניתן לקשט עם עוגיות אוראו ועם זילופי קצפת

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: