zocha 12

הקינוח המנצח!

שוקולד דובאי אוראו

מאת: הדר צמח

המצרכים:

16 עוגיות אוראו
300 גר שוקולד מריר
150 גר שערות קדאיף
30 גר מרגרינה או חמאה מומסת
מעט שמן ומלח גס
תבנית שוקולד דובאי

אופן הכנה:

ממיסים את השוקולד בבן מארי
יוצקים לתבנית כמות שתכסה את הקרקעית ומורחים גם על הדפנות
מקפיאים ל-15 דק עד להתקשות
בינתיים חותכים את שערות הקדאיף ופורסים על תבנית עם נייר אפיה,
יוצקים מעט שמן ומערבבים ואופים בתנור בחום 180 מעלות
15 דק עד להשחמה, יש לערבב מידי פעם. טוחנים במיקסר 13 עוגיות אוראו,
מפוררים את שערות הקדאיף, ומערבבים בקערה את שניהם יחד,
מוסיפים מרגרינה מומסת ו50 גרם שוקולד מריר ומערבבים לבלילה פירורית ודביקה.
מוציאים את התבנית מההקפאה, מניחים את 3 עוגיות האוראו השלמות בחיבור בין המשבציות,
ביתר המרווחים משטיחים ודוחסים את המלית.
יוצקים מעל שוקולד מריר ומנערים את התבנית קלות.
מקפיאים ל-15 דקות נוספות
ונהנים מחטיף קראנצי מושלם

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: