לבצק:
לערבב את כל החומרים יחד, חשוב שהחמאה תהיה רכה אך לא מומסת כדי שיתגבש היטב, לאחר שתפח לרדד את הבצק לעלה אחד גדול בעובי של סנטימטר, למרוח כמות נדיבה של המילוי אוראו (הממכר!) לגלגל לרול ארוך ולהעביר למקפיא לרבע שעה ואז לחתוך לעיגולים - שבלולים להניח בתבנית ששימנו מראש בחמאה ולהתפיח לעוד כחצי שעה, לאפות על 180 מעלות כרבע שעה - עד שנהיה שחום ויפה.
לציפוי:
לערבב אותו היטב היטב, שלא יהיו גושים, לחכות עד שהאוראו באנס שלנו יתקררו לגמרי ורק אז לשפוך מעל בשפע את הציפוי.
את העוגיות ששמנו בצד נטחן לפירורים - והנה לנו קראמבל מדהים לפזר מעל הכל!!!
יוצא טעים נדיררר!!!!