הקינוח המנצח!

Group-17

הקינוח
המנצח!

Group-17
אוראו באנס
מרים וייס

המצרכים:

לבצק:
2 כוסות חלב חמים למגע (480 מ״ל)
1/2 כוס חמאה מומסת (115 גר׳)
1/2 כוס סוכר (100 גר׳)
2 1/4 כפיות שמרים
לערבב הכל ולהמתין 10 דק׳ לאחר מכן להוסיף:
4 כוסות קמח (500 גר׳)
להתפיח שעה ואז להוסיף:
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות מלח
1 כוס קמח
לערבב היטב, אם רטוב מידי להוסיף עוד טיפה קמח.

המרכיבים למילוי:
חבילת חמאה (200 גר׳)
2 חבילות אוראו (32 עוגיות)
1 כפית תמצית וניל
לטחון הכל היטב במג׳ימיקס למחית חלקה

לציפוי:
להפריד 25 עוגיות אוראו ולהוציא את הקרם הלבן - לשים אותו בקערה. (את העוגיות לשמור בצד - נשתמש בהם אחר-כך)
100 גר׳ גבינת שמנת 25%
100 גר׳ אבקת סוכר
1/2 כפית מחית וניל איכותית

אופן הכנה:

לבצק:
לערבב את כל החומרים יחד, חשוב שהחמאה תהיה רכה אך לא מומסת כדי שיתגבש היטב, לאחר שתפח לרדד את הבצק לעלה אחד גדול בעובי של סנטימטר, למרוח כמות נדיבה של המילוי אוראו (הממכר!) לגלגל לרול ארוך ולהעביר למקפיא לרבע שעה ואז לחתוך לעיגולים - שבלולים להניח בתבנית ששימנו מראש בחמאה ולהתפיח לעוד כחצי שעה, לאפות על 180 מעלות כרבע שעה - עד שנהיה שחום ויפה.

לציפוי:
לערבב אותו היטב היטב, שלא יהיו גושים, לחכות עד שהאוראו באנס שלנו יתקררו לגמרי ורק אז לשפוך מעל בשפע את הציפוי.
את העוגיות ששמנו בצד נטחן לפירורים - והנה לנו קראמבל מדהים לפזר מעל הכל!!!
יוצא טעים נדיררר!!!!

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות