הקינוח המנצח!

Group 17

הקינוח
המנצח!

Group 17
עוגת שכבות אוראו גבינה
יפית שמעה

המצרכים:

לשכבת הבראוניז:
• 100 גרם חמאה
• 150 גרם שוקולד מריר
• 3 ביצים
• 3/4 כוס סוכר
• 1 כוס קמח לבן
• 1/2 כפית מלח

לשכבת גבינה:
• 500 גרם גבינה לבנה
• 1 שמנת חמוצה
• 1/2 כוס סוכר
• 2 ביצים
• 1 כפית תמצית וניל
• 2 כפות קמח

לשכבת בצק עוגיות:
• 1/2 חבילה מרגרינה
• 1/2 כוס שמן
• 1 כוס סוכר לבן
• 1/2 כוס סוכר חום
• 2 ביצים
• 2 כפיות תמצית וניל
• 2 ו 1/4 כוסות קמח
• 1 כפית סודה לשתייה
• 1 קורט מלח
• 1 חבילה שוקולד צ'יפס

לשכבות אוראו:
• 3 חבילות אוראו

לקרם אוראו:
• 1 חבילה שמנת מתוקה
• 3 כפות מלית אוראו

לקישוט:
• אוראו דקים

אופן הכנה:

לשכבת הבראוניז:
• להמיס שוקולד וחמאה עד לקבלת מרקם חלק.
• להקציף ביצים וסוכר עד קבלת קצף, ולאחד יחד עם השוקולד המומס.
• להוסיף את שאר מרכיבי הבראוניז וליצוק לתבנית עגולה. לשמן תבנית עגולה מעט קטנה יותר ולהכניס אל תוך התבנית על מנת ליצור מעין שקע גדול ויפה.
• לאפות בתנור 180° למשך 20 דקות.
• לאחר שהעוגה מתקררת לנתק את התבנית הקטנה ולסדר מעליה עוגיות אוראו.

לשכבת הגבינה:
• מערבבים היטב את כל מרכיבי עוגת הגבינה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
• ליצוק את המלית מעל עוגיות האוראו ולאפות שעה.
• לאחר שהוצאנו את העוגה להניח מעליה עוד שכבת עוגיות אוראו, לאחר מכן להוציא את שכבת עוגיות השוקולד צ'יפס מהמקפיא ולהנית מעל עוגיות האוראו.
• לאפות 10 דקות ולהוציא.

לשכבת בצק עוגיות:
• לערבב יחד את כל מרכיבי העוגיות שוקולד צ'יפס.
• לשטח על תבנית עגולה מצופה ניילון נצמד. לאחר קבלת בסיס יפה וחלק לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.

לקרם אוראו:
• להקציף היטב שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ולהוסיף את המלית האוראו.

לקשט את העוגה ולהוסיף מעל עוגיות אוראו דקים

בתיאבון!

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות