לשכבת הבראוניז:
• להמיס שוקולד וחמאה עד לקבלת מרקם חלק.
• להקציף ביצים וסוכר עד קבלת קצף, ולאחד יחד עם השוקולד המומס.
• להוסיף את שאר מרכיבי הבראוניז וליצוק לתבנית עגולה. לשמן תבנית עגולה מעט קטנה יותר ולהכניס אל תוך התבנית על מנת ליצור מעין שקע גדול ויפה.
• לאפות בתנור 180° למשך 20 דקות.
• לאחר שהעוגה מתקררת לנתק את התבנית הקטנה ולסדר מעליה עוגיות אוראו.
לשכבת הגבינה:
• מערבבים היטב את כל מרכיבי עוגת הגבינה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
• ליצוק את המלית מעל עוגיות האוראו ולאפות שעה.
• לאחר שהוצאנו את העוגה להניח מעליה עוד שכבת עוגיות אוראו, לאחר מכן להוציא את שכבת עוגיות השוקולד צ'יפס מהמקפיא ולהנית מעל עוגיות האוראו.
• לאפות 10 דקות ולהוציא.
לשכבת בצק עוגיות:
• לערבב יחד את כל מרכיבי העוגיות שוקולד צ'יפס.
• לשטח על תבנית עגולה מצופה ניילון נצמד. לאחר קבלת בסיס יפה וחלק לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
לקרם אוראו:
• להקציף היטב שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ולהוסיף את המלית האוראו.
לקשט את העוגה ולהוסיף מעל עוגיות אוראו דקים
בתיאבון!