• ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד למרקם חלק ומניחים בצד.
• בקערת המיקסר שמים שמנת מתוקה,חלב ופודינג וניל ומקציפים עד למרקם כמעט יציב.
• מוסיפים את השוקולד לבן לקצפת וממשיכים להקציף עד לקצפת יציבה.
• מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומסדרים עוגיות אוראו על מגש.
• מתחילים לזלף 2-3 קומות (עיגול גדול ,בינוני וקטן).
• מכניסים למקפיא לחצי שעה.
• בזמן שהקרמבו במקפיא ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל עד למרקם חלק ומניחים בצד להתקרר.
• אחרי חצי שעה מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים בשוקולד. (עד שני שליש מגובה הקרמבו)
• לאחר שטובלים מניחים מעל כל קרמבו מיני עוגיית אוראו ומכניסים למקרר לכמה דקות של התייצבות.
בתיאבון :)