הקינוח המנצח!

קרמבו אוראו

מאת: נאוה בן דוד

המצרכים:

• 1 שמנת מתוקה (250 מ״ל)
• חבילת פודינג וניל (80 גרם)
• כוס חלב
• חצי חבילה שוקולד לבן (50 גרם)
• חבילה שוקולד מריר (100 גרם)
• עוגיות אוראו דקות/רגילות
• מיני עוגיות אוראו

אופן הכנה:

• ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד למרקם חלק ומניחים בצד.
• בקערת המיקסר שמים שמנת מתוקה,חלב ופודינג וניל ומקציפים עד למרקם כמעט יציב.
• מוסיפים את השוקולד לבן לקצפת וממשיכים להקציף עד לקצפת יציבה.
• מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומסדרים עוגיות אוראו על מגש.
• מתחילים לזלף 2-3 קומות (עיגול גדול ,בינוני וקטן).
• מכניסים למקפיא לחצי שעה.
• בזמן שהקרמבו במקפיא ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל עד למרקם חלק ומניחים בצד להתקרר.
• אחרי חצי שעה מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים בשוקולד. (עד שני שליש מגובה הקרמבו)
• לאחר שטובלים מניחים מעל כל קרמבו מיני עוגיית אוראו ומכניסים למקרר לכמה דקות של התייצבות.
בתיאבון :)

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: