• מכינים משטח עבודה (נייר אפייה/תבנית המותאמת לאחסון במקפיא)
• בקערת המיקסר מניחים: שמנת להקצפה, חלב מרוכז, פודינג ות. וניל ומקציפים עד למרקם יוגורט.
• בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את הגבינה עד למרקם חלק.
• שוברים דק כ2-3 עוגיות ומערבבים בתוך הבלילה.
• מכניסים לשקית זילוף.
• מפרידים את עוגיות האוראו ל 2 עוגיות, חצי מהעוגיות טובלים בחלב ומניחים בתבנית שהכנו.
• מזלפים מעל כל עוגיה תלולית של המילוי ומכסים בעוגיה החצויה. (בלי לטבול בחלב)
• מכסים את התבנית ומקפיאים לילה.
לציפוי:
• ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים קצרים במיקרוגל, עד להמסה מלאה.
• טובלים כל גלידה בשוקולד עד לחציו מעבירים לתבנית ומקפיאים שוב.
• מומלץ להוציא מס' דק' לפני ההגשה.
בתיאבון!😋🤤