הקינוח המנצח!

Group 24

הקינוח
המנצח!

Group 24
קסטת אוראו בציפוי שוקולד
אסתי אלן

המצרכים:

• 500 מ"ל שמנת להקצפה
• פחית חלב מרוכז
• כף גדושה פודינג וניל
• כפית מחית וניל/ תמצית וניל
• 200 גרם גבינת שמנת

• 2 שרוולים עוגיות אוראו (במילוי המועדף)
• חצי כוס חלב

לציפוי:
• שוקולד מריר
• 2 כפות שמן

אופן הכנה:

• מכינים משטח עבודה (נייר אפייה/תבנית המותאמת לאחסון במקפיא)
• בקערת המיקסר מניחים: שמנת להקצפה, חלב מרוכז, פודינג ות. וניל ומקציפים עד למרקם יוגורט.
• בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את הגבינה עד למרקם חלק.
• שוברים דק כ2-3 עוגיות ומערבבים בתוך הבלילה.
• מכניסים לשקית זילוף.
• מפרידים את עוגיות האוראו ל 2 עוגיות, חצי מהעוגיות טובלים בחלב ומניחים בתבנית שהכנו.
• מזלפים מעל כל עוגיה תלולית של המילוי ומכסים בעוגיה החצויה. (בלי לטבול בחלב)
• מכסים את התבנית ומקפיאים לילה.

לציפוי:
• ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים קצרים במיקרוגל, עד להמסה מלאה.
• טובלים כל גלידה בשוקולד עד לחציו מעבירים לתבנית ומקפיאים שוב.

• מומלץ להוציא מס' דק' לפני ההגשה.

בתיאבון!😋🤤

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות