הקינוח המנצח!

Group 21 (1)

הקינוח
המנצח!

Group 21 (1)
קינוח כוסות אוראו
בת שבע רובל

המצרכים:

לשכבת האוראו:
• 100 גרם עוגיות אוראו טחונות דק

למוס פיסטוק:
• 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
• 100 מ"ל חלב
• 1 שמנת חמוצה
• 2 כפות סוכר
• 1 סוכר וניל
• 2-3 כפות אבקת פודינג וניל
• 3 כפות מחית פיסטוק

לשכבת התות:
• 200 גרם תותים קפואים
• 1-2 כפות סוכר

אופן הכנה:

לשכבת האוראו:
• מפזרים 2 כפות מפירורי עוגיות האוראו בכל כוס

מכינים את מוס הפיסטוק:
• מקציפים שמנת מתוקה קרה, חלב ופודינג לקצפת יציבה.
• מקפלים את שאר החומרים לתוך הקצפת.
• מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל שכבת פירורי האוראו.

לשכבת התות:
• טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט את התותים עם הסוכר.
• שמים 2 כפות מעל שכבת המוס פיסטוק בכל כוס.

מפזרים עוד כף פירורי אוראו מעל והקינוח מוכן, טעים בטירוף!

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות