הקינוח המנצח!

Group-22-1

הקינוח
המנצח!

Group-22-1
אוראלידה - עוגיות פאדג' אוראו
הדסה ברוכים | קייטרינג בוטיק- לה בופה

המצרכים:

לקוקיז:
שרוול אוראו
ביצה
2/3 כפות שמנת מתוקה
חופן שבבי פיסטוק/אגוזים
שבבי שוקולד לבן

לגלידה:
מיכל שמנת מתוקה
הקרם הלבן של העוגיה
שקית פודינג וניל עוגיות

אופן הכנה:

אופן הכנה הקוקיז:
מפרידים את הקרם מהעוגיה ומניחים בצד.
טוחנים את העוגיות ומוסיפים ביצה ושמנת עד לקבלת בצק רך מאוד.
מעבירים לקירור לשעה לפחות עד להתייצבות.

אופן הכנה הגלידה:
ממיסים את הקרם עם מעט שמנת.
מקציפים את שאר השמנת עם הפודינג עד למרקם יוגורט.
מעבירים לתבנית גדולה ומקפיאים לילה.
לממהרים ניתן להקציף את השמנת למרקם יציב ולזלף ישר על העוגיה.

הרכבה:
מוציאים את הבצק מהקירור
מקדררים לכדורים גדולים
מכניסים לתנור 170 מעלות
עליון תחתון ל 7/8 דקות.
נוציא מהתנור ונקרוץ עם קורצן
עגול חצי ס"מ פחות מגודל העוגיה
אחרי שהגלידה קפואה נקרוץ גם ממנה עיגולים ונחבר לסנדביץ
(אני קרצתי גם עיגול קטן באמצע ודחפתי מיני אוראו, מושלם!)
משאריות הגלידה נרכיב לנו קינוחי כוסות מתוקים...

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות