מכינים את הקראמבל:
• בקערה מקרימים את החמאה הרכה עם הסוכר
• מוסיפים קמח, אבקת קקאו, מלח ומערבבים עד לאיחוד
• מניחים את את הבצק בין שתי ניירות אפיה ומרדדים לעובי של כ2 מ"מ
• מעבירים למקפיא בזמן שמכינים את הפחזניות
מכינים את בצק הרבוך:
• מחממים תנור ל200 מעלות
• בסיר קטן מניחים מים, חלב, חמאה, סוכר, מלח ומביאים לרתיחה
• כאשר התערובת רותחת מורידים מהאש
• מוסיפים קמח ומערבבים עד שנוצר בצק
• מחזירים את הסיר לאש ומערבבים על גבי להבה בינונית- נמוכה במשך כ1-2 דקות
• מורידים מהאש ונותנים להתקרר מעט
• מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם ומערבבים עד לאיחוד מלא לפני הוספת הביצה הבאה
• את השלב הזה רצוי לעשות במיקסר עם וו גיטרה. מערבבים עד שנוצר בצק חלק ואיחד
• מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול חלק ומזלפים על גבי תבנית אפיה מרודפת בנייר אפיה
• הבצק צריך להיות בקוטר של כ3 ס"מ. ומשאירים מרווח של כ4-5 ס"מ בין הפחזניות
• מוציאים את בצק הקראמבל מהמקפיא וקורצים עיגולים מעט יותר קטנים מקוטר הפחזניות (כ2.5 ס"מ)
• מניחים את העיגולים על גבי הבצק
• אופים במשך 20-25 דקות
• מכבים את התנור, פותחים מעט את דלת התנור ונותנים להתקרר במשך כ10 דקות
• מוציאים ונונתים להתקרר על גבי רשת צינון באופן מלא
מכינים את קרם האוראו:
• בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת ואבקת סוכר עד שמתקבלת תערובת חלקה
• מוסיפים שמנת מתוקה ותמצית וניל
• מקציפים עד לקבלת קרם יציב
• מקפלים פנימה את עוגיות האוראו המרוסקות. מעבירים לשק זילוף
שתי דרכים למילוי הפחזניות:
• חותכים את הפחזניות לחצי וממלאים
• עושים חור בתחתית וממלאים
בתיאבון!