zocha 10

הקינוח המנצח!

פאי שמנת אוראו

מאת: עדי פרץ

המצרכים:

לתחתית:
150 גרם עוגיות אוראו (14 עוגיות)
50 גרם ביסקוויטים
80 גרם חמאה
ממרח עוגיות אוראו (אם אין אז גנאש שוקולד לבן עם אוראו מרוסק)

למילוי:
300 גרם שמנת להקצפה 38%
חצי מיכל גבינת שמנת (נפוליאון)
4 כפות פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר

לציפוי:
100 גרם שוקולד לבן
שברי עוגיות אוראו

אופן הכנה:

ממיסים חמאה
במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים ועוגיות אוראו ומוסיפים לחמאה
משטחים בתבנית פאי קוטר 24 ומקפיאים
מורחים על התחתית ממרח שוקולד לבן ועוגיות

מקציפים את מצרכי המלית עד לקצפת יציבה ומורחים/מזלפים על תחתית הפאי.

לציפוי:
להמיס בפולסים 100 גרם שוקולד לבן
לשטח על נייר אפיה ולפזר שברי עוגיות אוראו
להכניס למקפיא

כשזה מתקשה לשבור לחתיכות ולסדר בצורה מעוצבת מעל המלית.

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

שימי ❤ חובה על המתכון והתמונה להיות מקורי שלך

הקינוח המנצח שלך: