לבסיס:
נרסק את האוראו בנתיים נמיס במיקרוגל או על האש את השמנת מתוקה החמאה והשוקולד נערבב את הכל ביחד ונשטח על תבנית.
למוס:
נערבב את הגלטין והמים נחכה עד שיתקשה
בנתיים נמיס את ה100 מל שמנת והשוקולד חלב נקציף את השמנת מתוקה
אחרי שהגלטין התקשה נמיס אותו במיקרוגל ל10 שניות
ונערבב אותו עם השוקולד
וגם את הת.וניל נרסק את האוראו ונוסיף לשמנת מתוקה
גם את השוקולד ונישפוך מעל התחתית
נקפיא ללילה שלם
אחרי לילה נמיס את החומרים לגאנאש בשקית זילוף
ופשוט נזלף מעל
ויאללה בתיאבון