הקינוח המנצח!

Group-23-2

הקינוח
המנצח!

Group-23-2
עוגת מוס שכבות אוראו
אפרת גרינשפן

המצרכים:

לבסיס אוראו:
3 חבילות קטנות אוראו
100 גרם שוקולד חלב
2 כפות שמנת מתוקה
25 גרם חמאה

למוס אוראו:
4 גרם גלטין
24 גרם מים קרים
2 שמנות מתוקה להקצפה
150 גרם שוקולד לבן חלבי
100 מ"ל שמנת מתוקה
2 חבילות קטנות אוראו מרוסק
כפית ת.וניל

לקישוט:
גאנאש שוקולד
50 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה:

לבסיס:
נרסק את האוראו בנתיים נמיס במיקרוגל או על האש את השמנת מתוקה החמאה והשוקולד נערבב את הכל ביחד ונשטח על תבנית.

למוס:
נערבב את הגלטין והמים נחכה עד שיתקשה
בנתיים נמיס את ה100 מל שמנת והשוקולד חלב נקציף את השמנת מתוקה
אחרי שהגלטין התקשה נמיס אותו במיקרוגל ל10 שניות
ונערבב אותו עם השוקולד
וגם את הת.וניל נרסק את האוראו ונוסיף לשמנת מתוקה
גם את השוקולד ונישפוך מעל התחתית
נקפיא ללילה שלם
אחרי לילה נמיס את החומרים לגאנאש בשקית זילוף
ופשוט נזלף מעל
ויאללה בתיאבון

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות