המרכיבים ל 12־16 מנות:
לבסיס כדורי שוקולד אוראו:
200 גרם שוקולד מריר
1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
16 עוגיות אוראו במילוי וניל
100 גרם ביסקוויטים פתי בר וניל או שוקו
לקרם שמנת וניל:
2 גביעים (300 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה ORIGINAL בטמפ' החדר
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
1 1/2 כוסות (375 מ"ל) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד
לציפוי שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
לקישוט:
קצפת
עוגיות אוראו מיני שלמות או עוגיות אוראו במילוי וניל, מפוררות