אופן ההכנה:
מתחילים בקדאיף קקאו מחממים תנור ל180 מעלות,
מערבבים את שערות הקדאיף עם חמאה א. קקאו וא.סוכר,משטחים בתבנית ומכניסים לתנור.
אני אוהבת להכניס בפינת התבנית כמה שערות של קדאיף ללא ציפוי קקאו כדי לבדוק מתי מוכן בגלל הצבע המבלבל.
אחרי שהתקררו שערות הקדאיף מוסיפים את עוגיות האוראו ומערבבים.
מקציפים את השמנת המתוקה במהירות גבוהה מוסיפים פודינג מחכים לקבלת קציפה גבוהה,
מנמיכים מהירות ומוסיפים את שאר החומרים עד לערבוב קל.את עוגיות האוראו מערבבים ידנית עם לקקן.
ממשיכים להרכבה-
בתבנית אינגליש קייק משטחים את שערות קדאיף קקאו שופכים את תערובת הגבינה ומעל שמים שוב שכבה של הקדאיף
מכסים מכניסים למקפיא לשעה ואח''כ למקרר ל6 שעות
(ניתן להשאיר את העוגה קפואה במרקם גלידה).