בסיס:
שמים במעבד מזון עוגיות אוראו וביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית גבוהה.
מקפיאים למשך כחצי שעה להתייצבות.
מלית גבינה שיש אוראו:
בקערה גדולה שמים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, וניל ומלח וטורפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב בין הוספה להוספה (אין צורך להקציף). מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.
בקערה נפרדת ממיסים יחד שוקולד ושמנת עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים עוגיות מרוסקות ומערבבים.
יוצקים מחצית מתערובת הגבינה לתוך תערובת השוקולד והעוגיות וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
מעבירים את תערובת השוקולד בחזרה לקערה עם הבלילה הבהירה ובעזרת מרית מקשקשים קלות ליצירת דוגמת שיש.
מחממים תנור ל־130 מעלות (ללא טורבו).
יוצקים את בלילת השיש לתוך הקלתית הקפואה.
אופים במשך 75־90 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה מעט, מתייצבת בשוליים אך עדיין רוטטת מעט במרכז.
מצננים לחלוטין בטמפ' החדר. מעבירים לקירור במקרר במשך לילה לפחות לפני ההגשה.
רוטב שוקולד:
קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל עד לקבלת רוטב אחיד.
הגשה:
פורסים מהעוגה ומניחים על צלחת הגשה.
מגישים עם רוטב שוקולד חם ופירורי עוגיות אוראו.