הקינוח המנצח!

Group 15

הקינוח
המנצח!

Group 15
עוגיות בראוניז אוראו Copy
אסתר מנדלוביץ

המצרכים:

בצק עוגיות:
160 גרם חמאה
160 גרם חמאת בוטנים
1 וחצי כוסות סוכר חום בהיר
2 ביצים
2 כוסות קמח
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
1 כסו שוקולד ציפס

לשכבת הבראוניז:
160 גרם חמאה
170 גרם שוקולד מריר
1 וחצי כוסות סוכר לבן
3 ביצים
רבע כוס קקאו
שלוש רבעי כוס קמח
25 יחידות אוראו

אופן הכנה:

מתחילים עם הבצק עוגיות:
• בקערה מניחים חמאת בוטנים וחמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
• מוסיפים את הסוכר, הביצים, קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד איחוד (כף מעץ תעשה את העבודה)
• מוסיפים את השוקולד צ'יפס מערבבים שוב עד איחוד ומכניסים למקרר עד הרכבת הבראוניז.

ממשיכים לשכבת הבראוניז:
• בקערה מניחים שוקולד מריר וחמאה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
• מוסיפים אל הקערה סוכר וביצים וטורפים היטב!
• מוסיפים את הקמח והקקאו , טורפים שוב עד איחוד החומרים.

הרכבת הבראוניז:
• מרפדים את התבנית בנייר אפיה.
• מניחים בתחתית את שכבת בצק העוגיות, משטחים בעזרת הידיים עד שנוצרת שכבה אחידה.
• מעל שכבת בצק העוגיות מניחים את העוגיות אוראו , צמודות אחת לשנייה. מהדקים מעט את העוגיות.
• מעל העוגיות מוזגים בעדינות! את בלילת הבראוניז , משטחים בזהירות עם כף ומכניסים לאפייה. מתחילים ב-45 דקות , מכניסים קיסם ובודקים, אם הקיסם יוצא מעט רטוב (הבראוניז צריך להשאר פאדג'י) זה הזמן להוציא. ואם הקיסם יוצא עם בלילה נוזלית ממשיכים לאפות כעשר דקות נוספות.
• מוציאים מהתנור ומכניסים להקפאה כשעתיים.
• מחלצים מהתבנית פורסים בעזרת סכין חדה לקוביות.

את הבראוניז שומרים בקופסא אטומה במקרר.

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות