בסיס:
-טוחנים את האוראו
-מוסיפים כף ממרח נוגט ו50 גרם חמאה מומסת ומערבבים
-בתבנית רינג מניחים שקף ומשטיחים את העוגיות
-מכניסים למקפיא
למוס שוקולד לבן:
-מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד לספיחת הנוזלים
-ממיסים שוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה
-ממסים את מסת הג'לטין ומוסיפים לתערובת השוקולד
-מקציפים את ליטר השמנת למרקם יוגורט
-ומוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד להמסה חלקה ומוסיפים את העוגיות הטחונות
-את המסה יוצקים לתוך הרינג מעל התבנית
-ומכניסים להקפאה
לציפוי:
-מחממים שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
-יוצקים על השוקולד , ממתינים כחצי דקה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת הומוגנית
-יוצקים על העוגה כשכבת ציפוי
למגנומים:
למלא בתבנית של המגנומים את המוס שוקולד לבן עם הפרורי אוראו, ולצפות בשוקולד לבן וחמאת קקאו,