הקינוח המנצח!

עוגת מוס ומגנום אוראו

מאת: תמר בוקסנבוים

המצרכים:

לבסיס:
כוס וחצי שתיה חמה של עוגיות אוראו טחונות
כף ממרח נוגט או נוטלה
50 גרם חמאה מומסת

למוס שוקולד לבן:
9 גרם ג'לטין + 45 גרם מים- לא חובה,
440 גרם שוקולד לבן
ליטר שמנת מתוקה
כוס שתיה חמה עוגיות אוראו טחונות

לציפוי:
150 גרם שוקולד לבן
100 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנה:

בסיס:
-טוחנים את האוראו
-מוסיפים כף ממרח נוגט ו50 גרם חמאה מומסת ומערבבים
-בתבנית רינג מניחים שקף ומשטיחים את העוגיות
-מכניסים למקפיא

למוס שוקולד לבן:
-מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד לספיחת הנוזלים
-ממיסים שוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה
-ממסים את מסת הג'לטין ומוסיפים לתערובת השוקולד
-מקציפים את ליטר השמנת למרקם יוגורט
-ומוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד להמסה חלקה ומוסיפים את העוגיות הטחונות
-את המסה יוצקים לתוך הרינג מעל התבנית
-ומכניסים להקפאה

לציפוי:
-מחממים שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
-יוצקים על השוקולד , ממתינים כחצי דקה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת הומוגנית
-יוצקים על העוגה כשכבת ציפוי
למגנומים: למלא בתבנית של המגנומים את המוס שוקולד לבן עם הפרורי אוראו, ולצפות בשוקולד לבן וחמאת קקאו,

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

3.6.25 – 19.5.25  |  כא' אייר ועד ז' סיוון תשפ"ה

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

הקינוח המנצח שלך: