הקינוח המנצח!

Group-28-2

הקינוח
המנצח!

Group-28-2
עוגת מוס ומגנום אוראו
תמר בוקסנבוים

המצרכים:

לבסיס:
כוס וחצי שתיה חמה של עוגיות אוראו טחונות
כף ממרח נוגט או נוטלה
50 גרם חמאה מומסת

למוס שוקולד לבן:
9 גרם ג'לטין + 45 גרם מים- לא חובה,
440 גרם שוקולד לבן
ליטר שמנת מתוקה
כוס שתיה חמה עוגיות אוראו טחונות

לציפוי:
150 גרם שוקולד לבן
100 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנה:

בסיס:
-טוחנים את האוראו
-מוסיפים כף ממרח נוגט ו50 גרם חמאה מומסת ומערבבים
-בתבנית רינג מניחים שקף ומשטיחים את העוגיות
-מכניסים למקפיא

למוס שוקולד לבן:
-מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד לספיחת הנוזלים
-ממיסים שוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה
-ממסים את מסת הג'לטין ומוסיפים לתערובת השוקולד
-מקציפים את ליטר השמנת למרקם יוגורט
-ומוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד להמסה חלקה ומוסיפים את העוגיות הטחונות
-את המסה יוצקים לתוך הרינג מעל התבנית
-ומכניסים להקפאה

לציפוי:
-מחממים שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
-יוצקים על השוקולד , ממתינים כחצי דקה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת הומוגנית
-יוצקים על העוגה כשכבת ציפוי
למגנומים: למלא בתבנית של המגנומים את המוס שוקולד לבן עם הפרורי אוראו, ולצפות בשוקולד לבן וחמאת קקאו,

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות