מכינים את הגאנש:
• ממיסים בפולסים קצרים 400 גר' שוקולד מריר עם 400 גר' שמנת מתוקה עד לתערובת חלקה ללא גושים.
• שופכים ל2 תבניות אלומיניום מלבניות עם נייר אפיה ומקפיאים שעתיים.
מכינים את המלית:
• בפולסים קצרים ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן עם 50 גרם שמנת מתוקה עד להמסה מלאה ללא גושים.
• מכניסים למקרר להצטננות.
מקציפים:
• 150 גרם שמנת מתוקה
• 50 גרם פודינג וניל
• ולבסוף, מוסיפים את החצי כוס פירורי אוראו
• מוציאים מהמקרר את המלית של השוקלד הלבן ומערבבים עם התערובת שהוקצפה.
• מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית פס ארוך ועבה של המלית.
• מקפיאים בערך כשעתיים.
• מוציאים את הגאנש שהקפאנו ואת המלית.
• שמים את המלית בקצה דף השוקולד שהכנו ואז מגלגלים עם השוקולד לסושי.
• את כל זה מגלגלים בקוקוס.
• מקפיאים וחותכים לפרוסות סושי.
בתאבון!