• מקפיאים עוגיות מיני אוראו.(ל 6 שעות לפחות)
• מרסקים 6 עוגיות אוראו דק דק.
• מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט ומוסיפים חלב מרוכז להקצפה נוספת.
• שופכים פנימה את פירורי האוראו.
• שופכים את התערובת לתבנית ארטיקים ומקפיאים כ3 שעות לפחות.
מכינים את הציפוי:
• ממיסים בפולסים קצרים את השוקולד והחמאת קקאו-עד לתמיסה אחידה ללא גושים.
• מעבירים לכוס כדי שיהיה נח לטבול את הארטיקים.
• מחלצים את הארטיקים מן התבנית וטובלים בכוס השוקולד ,מנערים שלא יהיה ציפוי מדי עבה.
• מחזיקים רגע להתקשות ומניחים על נייר אפיה.
• אפשר לקשט מיד בשוקולד לבן מומס או פירורי אוראו.
• מוציאים את העוגיות מיני מהמקפיא ובעזרת מזלג טובלים אחת אחת בכוס השוקולד.מניחים בקצה הארטיק.
מתאים ל16 יחידות
מומלץ להכפיל כמויות,טעים ברמות!
בתאבון!!!