הקינוח המנצח!

קינוח אוראו וריבת חלב

מאת: רבקי פרג'יאן

המצרכים:

20 עוגיות אוראו
25 יח' מרשמלו קטן (אם אין אפשר גודל רגיל)
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
ריבת חלב

אופן הכנה:

לטחון גס 10 עוגיות אוראו. ולשים בצד.
להקציף את השמנת עם הפודינג עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה,
לחלק ל-2 ולשמור חצי במקרר, לחצי השני נוסיף 10 עוגיות אוראו טחונות דק ונכניס לשקית זילוף.

הרכבה:
נפזר בתחתית כל כוסית את העוגיות ששמרנו בצד.
מעל נפזר מרשמלו
מעל נזלף את הקצפת ששמרנו בשקית זילוף.
נקשט עם שכבת ריבת חלב מפנקת
ומעל נוסיף את הקצפת ששמרנו במקרר.
ניתן לתקוע עוגיית אוראו לקישוט.
תתכוננו, זה הולך להיות טעים....

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

14.5.23 – 29.5.23  |  כג' אייר עד ט' סיוון תשפ"ג

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

הקינוח המנצח שלך: