• מערבבים את פרורי עוגיות האוראו עם השוקולד המומס והחלב עד לתערובת אחידה
• יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ומכניסים למקפיא למשך כ-15 דק' (על מנת שהעוגיות יתמצקו)
• בנתיים ממיסים את השוקולד הלבן ושמים אותו בקערה עמוקה.
• טובלים כל כדור בקערת השוקלד הלבן ומניחים על נייר אפיה כדי שלא ידבק.
• טיפ: מניחים כול כדור על מזלג, וטובלים בקערת השוקולד, מנערים בעדינות את עודפי השוקולד ואז מניחים על נייר אפיה.
• ניתן לפזר מעל פרורי עוגיות אוראו
• מכניסים למקפיא לכ-5 דק'
• וכעת כדורי האוראו שלנו מוכנים
בתאבון:)