מכינים את הגאנש:
• ממיסים בבן מארי או במיקרוגל (פולסים קצרים)
• שוקולד מריר עם חב׳ ריצ׳ עד שנמס לגמרי
• ממלאים 2 כפות מהגאנש לתוך הגביע
• ומיד הופכים אותו כך שדפנות הגביע מרוחות בשוקולד (מרוקנים מהשוקולד)
• טובלים את הפיה של הגביע בשוקולד כדי לקבל מסגרת לחלק העליון של הגביע
• מגלגלים בפירורי אוראו
• מניחים במקפיא להתקשות
הכנת הגלידה:
• מקציפים חלבונים ופודינג לקצף יציב
• מוסיפים במהירות גבוהה את הריצ׳
• מוסיפים את הקפה
• ואז 3/4 כוס פרורי אוראו
• מעבירים לשקית זילוף
• מוציאים מהמקפיא את הגביעים שהכנו
• מזלפים פנימה ממלית הגלידה
• למעלה מפזרים פירורי אוראו ומניחים עוגיית מיני לקישוט
• מגישים לאחר הקפאה מלאה
בתיאבון!