הקינוח המנצח!

Group 27 (1)

הקינוח
המנצח!

Group 27 (1)
טילון אוראו מושחת
יעל דרורי

המצרכים:

• חבילת גביעי גלידה מהסוג המשובח

לגאנש:
• 200 גר' שוקולד מריר
• 250 גר' ריצ'

לגלידה:
• 250 גר ריצ'
• 2 ביצים
• 3 כפות פודינג וניל
• כפית קפה מגורען מומס ב2 כפות מים
• 3/4 כוס פרורי אוראו

• עוגיות אוראו מיני לקישוט

אופן הכנה:

מכינים את הגאנש:
• ממיסים בבן מארי או במיקרוגל (פולסים קצרים)
• שוקולד מריר עם חב׳ ריצ׳ עד שנמס לגמרי
• ממלאים 2 כפות מהגאנש לתוך הגביע
• ומיד הופכים אותו כך שדפנות הגביע מרוחות בשוקולד (מרוקנים מהשוקולד)
• טובלים את הפיה של הגביע בשוקולד כדי לקבל מסגרת לחלק העליון של הגביע
• מגלגלים בפירורי אוראו
• מניחים במקפיא להתקשות

הכנת הגלידה:
• מקציפים חלבונים ופודינג לקצף יציב
• מוסיפים במהירות גבוהה את הריצ׳
• מוסיפים את הקפה
• ואז 3/4 כוס פרורי אוראו
• מעבירים לשקית זילוף

• מוציאים מהמקפיא את הגביעים שהכנו
• מזלפים פנימה ממלית הגלידה
• למעלה מפזרים פירורי אוראו ומניחים עוגיית מיני לקישוט
• מגישים לאחר הקפאה מלאה
בתיאבון!

אהבתם? שתפו את המתכון

Created by

סגור נגישות