קורצים עיגולים בקוטר של 8 ס״מ מהטורטיות.
מרסקים עוגיות אוראו בבלנדר
מברישים על עיגול טורטיה בחמאה רכה וטובלים כמו שניצל בפירורי האוראו.
מסדרים אותם בצורת ״טאקו״ על תבנית שקעים הפוכה.
אופים כ10 דקות עד שהטורטיות הופכות להיות קריספיות.
למילוי:
מקציפים יחד את כל חמרי הקצפת.
מרכיבים את המנה:
ממלאים כל ״טאקו״ בזילוף של קצפת, ומקשטים במיני עוגיות אוראו.
בתאבון!
זהירות, זה ממכר.
נ.ב ניתן גם למלא בגלידת וניל/אוראו חלבית