הקינוח המנצח!

טארט גבינה ואוראו

מאת: נופר ג'אן

המצרכים:

לתחתית -
200 גרם אוראו טחון דק
100 גרם חמאה מומסת

לגנאש -
200 גרם שוקולד חלב
130 מל שמנת מתוקה

לקרם אוראו -
150 גרם גבינת שמנת
250 מל שמנת מתוקה להקצפה
חצי כוס אוראו טחון
כף אבקת סוכר
כף פודינג

לקישוט -
שוקולד לבן מומס
מיני אוראו

אופן הכנה:

אופן הכנה-
לתחתית-
נטחן עוגיות אוראו ונערבב עם חמאה מומסת.
נשטח בתבנית פאי או ברינג מתאים .
נעביר להקפאה של רבע שעה .

לגנאש-
נחמם במיקרו שוקולד ושמנת ונערבב לאיחוד.
נמרח בתחתית הטארט רבע מהכמות נקפיא שוב לרבע שעה .

לקרם אוראו-
במיקסר נקציף גבינת שמנת , שמנת מתוקה ואבקת סוכר למרקם יוגורט ואז נוסיף את הפודינג .
נמשיך להקציף למרקם יציב לבסוף נקפל פנימה בעדינות את האוראו הטחון.
נמרח על הטארט, נקפיא חצי שעה ונמרח מלמעלה את יתרה הגנאש .
מומלץ לשמור במקרר או במקפיא .
במידה ומקפיאים יש להפשיר לפני בחוץ

הפעילות בתוקף בין התאריכים:

14.5.23 – 29.5.23  |  כג' אייר עד ט' סיוון תשפ"ג

בכפוף לתקנון לתנאי הפעילות. ט.ל.ח

סגור נגישות

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה עם אושרית אברג'ל!

מלאי פרטים ומתכון אוראו מנצח
ואולי תזכי בסדנת קולינריה
עם אושרית אברג'ל!

הקינוח המנצח שלך: