לבסיס :
לערבב את כל החומרים.
לקרר שעה במקרר.
אחרי שעה לקחת רינג בקוטר 20 לרפד אם נייר אפיה שקף ולשטח את הבסיס
למוס:
לעשות מסת ג'לטין מים+ ג'לטין לערבב ביחד לקרר במקרר רבע שעה.
להקציף שמנת מתוקה , פודינג וניל תמצית וניל . למרקם יוגורט
להוסיף את הגבינה שמנת ולערבב בעדינות.
להמיס את מסת הג'לטין במיקרוגל ל30 שניות
להכניס לתוך קערת הג'לטין 2 כפות מהמוס לערבב ולהכניס את זה לקערת המוס ולערבב ליצוק לתוך הרינג להקפיא 6 שעות
לציפוי להמיס הכל ביחד, לקרר ל35 מעלות וליצוק מעל העוגה אחרי שהוצאנו מהרינג.
ולקשט לפי הדמיון ...
בהצלחה!!